Pećnicu ugrijte na 200°C a kalup za muffine obložite papirnatim košaricama.
Mikserom dobro izradite jaja i šećer dok ne dobijete svijetlu pahuljastu smjesu.
Dobivenoj smjesi postepeno ulijevajte sve mokre sastojke lagano miješajući.
Suhe sastojke pomiješajte u drugoj posudi i dodajte smjesi mokrih sastojaka te sve skupa promiješajte.
Svježe voće dobro operite, pomiješajte sa žlicom oštrog brašna i dobro promiješajte da se brašno uhvati za voće da ne oboji biskvit prilikom miješanja voća i biskvita.Na samom kraju rukom lagano umiješajte svježe voće i dobivenom smjesom napunite 18 muffina.
Pecite ih u zagrijanoj pećnici nekih 25-30 minuta ovisno o jačini vaše pećnice.
Prije serviranja ih malo ohladite i posipajte šećerom u prahu ili prelijte voćnim preljevom po želji. Vrlo su ukusni i sočni, a ostati će meki i svježi ako vam preostane koji i za drugi dan.