Od navedenih sastojaka zamijesite glatko tijesto koje ostavite da odstoji u hladnjaku pola sata.
Tanko ga razvaljajte i njime obložite kalup za tart te ga izbodite vilicom.
Krema
Žumanjke i šećer izradite pjenjačom te dodajte ostale sastojke i sve dobro promiješajte.
Vruće mlijeko prelijte preko dobivene smjese i kada sve dobro promiješate vratite na vatru i kuhajte kremu dok ne postane gusta. Umiješajte komadiće čokolade i kada krema postane glatka prekrijte je s prozirnom folijom i ohladite.
Razvaljano tijesto premažite sa džemom od malina koji će biti ukusniji ako ste ga sami napravili tako da smrznute maline prokuhate s nekoliko žlica šećera i malo ohladite.
Preko džema prelijte kremu i pecite crostatu na 180°C oko 45 minuta dok ne dobije lijepu zlatnu boju.
Kolač dobro ohladite, ukrasite svježim malinama i servirajte!