Prokuhajte maline i šećer te smjesi dodajte gustin razmućen u malo hladne vode.
Kuhajte sve skupa nekih 10 minuta te ostavite da se malo ohladi.
Krema od vanilije
Prašak za puding pomiješajte sa šećerom i nekoliko žlica hladnog mlijeka, te ga skuhajte u ostatku mlijeka i pokrijte prozirnom folijom da ne dobije koricu dok se hladi.
Mikserom izradite šlag od slatkog vrhnja i dodajte ga ohlađenoj kremi.
Postupak slaganja
Kalup obložite prozirnom folijom ili papirom za pečenje te složite prvi red piškota prethodno namočenih u mlijeku.
Preko njih premažite pola kreme od vanilije te ponovo poslažite piškote.
Sada ide sloj cijele količine kreme od malina pa opet red piškota.
Kolač završite ostatkom kreme od vanilije i piškotama na kraju.
Sve skupa dobro zamotajte prozirnom folijom i stavite u hladnjak da se dobro rashladi i stisne, a nakon toga preokrenite kolač na ukrasni pladanj.
Ukrasite ga prema vlastitom ukusu, a ja sam se ovaj put odlučila na malo tučenog slatkog vrhnja i svježeg voća.