Pomiješajte sve suhe sastojke i maslac te kratko izradite mikserom.
Zatim dodajte jaje i vodu te zamijesite tijesto koje zamotajte u prozirnu foliju i ostavite 30 minuta u hladnjaku da odstoji.
Ohlađeno tijesto tanko razvaljajte i njime obložite kalup za tart.
Nadjev od sira
Pomiješajte sve sastojke i dobro ih izradite mikserom.
Preljev od višanja
Procijedite 300 ml tekućine iz kompota, a višnje ostavite sa strane.
200 ml stavite sa šećerom da se kuha, a u 100 ml otopite žlicu gustina.
Kada kompot zakuha dodajte gustin i miješajte dok se ne zgusne. Višnje lagano umiješajte na samom kraju i ostavite preljev da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Postupak slaganja
Preko tijesta koje ste razvaljali i stavili u kalup prelijte nadjev od sira i pecite na 160°C nekih 35-40 minuta (tako da još sredina drhti).