Od navedenih sastojaka zamijesite tijesto koje zatim zamotajte u prozirnu foliju i ostavite 30 minuta u hladnjaku.
Hlađenje je potrebno da se lakše radi s tijestom, ali ako imate kalup kao ja možete odmah raditi kiflice (bez hlađenja).
Pećnicu ugrijte na 180°C.
Od komadića tijesta prvo rukama oblikujte kuglice zatim valjak koji lagano savijte i slažite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje.
Pecite ih oko 10-12 minuta ovisno o jačini vaše pećnice.
Ostavite ih cca. 5 minuta na limu da se malo ohlade i postanu čvršće te svaku uvaljajte u mješavinu šećera u prahu i vanilin šećera.
Nemojte pogriješiti kao ja i slagati ih u plastičnu posudu s poklopcem jer ponekad u njoj omekšaju. Svakako ih čuvajte u limenoj kutiji koju svi imamo od božićnih kolača jer će u njoj kiflice još dugo vremena ostati hrskave i prhke.