Go Back
Printaj
Fotografija recepta
Isprintaj recept
Mileram torta
Priprema
10
mins
Kuhanje / pečenje
50
mins
Ukupno vrijeme
1
hr
Broj serviranja:
20
Sastojci
Tijesto
250
g
glatkog brašna
100
g
maslaca
1
jaje
1
prašak za pecivo
1
vanilin šećer
100
g
šećera
1
žlica vrhnja
Krema
1/2
l
mlijeka
2
pudinga od vanilije
200
g
šećera
800
g
milerama
Upute
Tijesto
Zamijesite tijesto i razvaljajte ga u kalup za torte (morate obložiti i stijenke kalupa)
Krema
Skuhajte šećer i puding te u vruću kremu umiješajte mileram.
Izlijte kremu preko tijesta i poslažite šumsko voće na nju (može biti smrznuto).
Pečenje i posluživanje
Pecite na 170*C točno jedan sat i ohladite.
Preljev za torte napravite prema uputstvu i prelijte ga po torti te stavite na hlađenje.
Nježno odvojite koru tijesta od kalupa i servirajte tortu na pladanj, te ukrasite šlagom ili prema želji!