Go Back
Printaj
Fotografija recepta
Isprintaj recept
Šubarice
Priprema
1
hr
Kuhanje / pečenje
25
mins
Ukupno vrijeme
1
hr
25
mins
Sastojci
Biskvit
6
jaja
300
g
šećera
300
ml
ulja
150
ml
mlijeka
400
g
oštrog brašna
prašak za pecivo
žlica
kakaa
Krema
litra
mlijeka
16
žlica
šećera
vanilin šećer
10
žlica
oštrog brašna
125
g
maslaca
Glazura
150
g
čokolade
3
žlice
mlijeka
žlica
šećera
20
g
maslaca
Upute
Biskvit
Posebno miksati bjelanjke, posebno ostale sastojke i na kraju ručno pomiješati sve zajedno.
Biskvit peći u velikom limu od pećnice cca. 25 min na 180°C.
Krema
Staviti kuhati mlijeko, šećer i vaniliju.
Ostale sastojke izmiksati s malo mlijeka i skuhati kremu.
U ohlađenu kremu dodati izrađeni maslac.
Postupak
Kada se biskvit ohladi okruglim kalupom vaditi krugove, a zatim svaki prerežite na pola.
Nadjenite kremom, spojite krugove i premažite bočne strane.
Odmah uvaljajte bočne strane u kokos (250 g kokos brašna).
Sve sastojke glazure rastopite na laganoj vatri i malom žlicom prelijte vrh svake šubarice.