Pećnicu zagrijte na 200°C i pripremite podmazani kalup za torte.
Mikserom izradite čvrsti snijeg od bjelanjaka.
U drugoj posudi miksajte žumanjke i šećer te dodajte omekšali maslac izrezan na listiće.
Sada smjesi lagano dodajte brašno te umiješajte ručno špatulom snijeg od bjelanjaka.
Dobivenu smjesu izlijte u kalup i pecite oko 20 minuta dok biskvit ne dobije lijepu boju (provjerite čačkalicom).
Ohladite ga i vratite u obruč te preko njega prvo izlijte kremu od limuna.
Krema od limuna
Stavite kuhati mlijeko, a u drugoj posudi mikserom izradite žumanjke, šećer i sok od limuna.
Stavite želatinu u hladnu vodu 10-tak minuta da nabubri.
Vruće mlijeko dodajte smjesi sa žumanjcima, dobro promiješajte i sve skupa vratite na vatru te kuhajte dok se ne zgusne.
U vruću kremu dodajte na kraju i želatinu da se otopi te je ostavite da se ohladi.
Mikserom izradite šlag od slatkog vrhnja, dodajte ga ohlađenoj kremi i izlijte preko biskvita te ostavite u frižideru da se stisne dok vi pripremate kremu od malina.
Krema od malina
Zamrznute maline i 50 g šećera zagrijte na vatri dok se ne raskuhaju i procijedite ih po želji ako vam smetaju sjemenke od malina.
U još vruću kremu umiješajte želatinu te sve dobro promiješajte.
Od bjelanjaka i preostalog šećera izradiite čvrsti snijeg.
Od tučenog vrhnja izradite šlag kojem dodajte pire od malina, a na samom kraju lagano špatulom umiješajte snijeg od bjelanjaka.
Kremu od malina prelijte preko limunove kreme i ostavite da se sve dobro stisne.
Uklonite obruč od kalupa i ukrasite tortu tučenim slatkim vrhnjem.