Maslac sobne temperature dobro izradite mikserom i zatim mu dodajte šećer u prahu i žumanjke te nastavite miksati dok ne dobijete glatku smjesu.
Brašno i kakao izmiješajte posebno, dodajte smjesi s maslacem i zamijesite glatko tijesto kojeg zamotajte u prozirnu foliju i ostavite 30 minuta u frižideru da se poveže.
Tijesto tanko razvaljajte i režite krugove koje zatim pecite na 180°C oko 15 minuta.
Pečene kružiće ostavite da se ohlade dok vi napravite kremu.
Krema
Ugrijte slatko vrhnje i prelijte ga po nasjeckanoj čokoladi te dobro izmješajte i ostavite u frižideru da se dobro ohladi.
Kremu zatim dobro izradite mikserom dok ne posvijetli i dobije na volumenu.
Na polovinu ispečenih kružića istisnite kremu pomoću dresir vrećice i poklopite ga s drugim kružićem kojeg ste prethodno umočili u glazuru od čokolade.
Ostavite ih da se glazura malo stisne te ukrasite prema vlastitoj želji.