Od navedenih sastojaka zamijesite glatko tijesto koje zatim tanko razvaljajte.
Tijestom obložite željene kalupe u kojem ćete peći tart i ostavite ih u hladnjaku da se malo ohlade i tijesto stisne.
Prekrijte tijesto suhim grahom i pecite "na slijepo" na 190°C oko 15 minuta, zatim maknite grah i dopecite ga dok ne dobije lijepu zlatnu boju.
Dok se tijesto hladi vi napravite karamel.
Karamel
Otopite u posudi s debljim dnom šećer i dok dobije jantarnu boju ulijte mu toplo slatko vrhnje, ali pažljivo jer će doći do burne pjenušave reakcije.
Kada su se sastojci povezali umiješajte maslac i karamel posolite te ostavite da se malo ohladi.
Na dno tijesta posipajte krupno narezane tostirane lješnjake i prelijte ih karamelom.
Ganache
Komadiće čokolade prelijte ugrijanim slatkim vrhnjem i dobro promiješajte. Kada se čokolada otopi dodajte smjesi maslac i nutellu te miješajte dok ne dobijete glatku sjajnu smjesu koju prelijte preko karamela i lješnjaka.
Gotove ohlađene tartiće možete ukrasiti sa lješnjacima, čokoladom, kakaom, voćem...