Mikserom dobro izradite jaja, šećer i omekšali maslac.
Dobivenoj smjesi na kraju umiješajte brašno i prašak za pecivo te sve dobro izmiješajte.
Kalup u kojem ste odlučili napraviti kolač dobro premažite maslacem, a dno mu obložite papirom za pečenje te ulijte dobivenu smjesu u njega. Kalup prekrijte i čvrsto obložite s aluminijskom folijom.
Duboki lonac u koji vam stane kalup s kolačem stavite na najmanji plamenik štednjaka i nalijte vruću vodu do polovice visine kalupa te pokrijte lonac s poklopcem i kuhajte kolač lagano na pari oko 1 sat i 20 minuta te ostavite da se malo ohladi prije nego ga okrenete na tanjur za serviranje. Ohlađeni kolač prelijte preljevom od čokolade.
Čokoladni preljev
Ugrijte slatko vrhnje i mlijeko te prelijte preko komadića čokolade.
Smjesu dobro promiješajte dok se čokolada ne otopi te prelijte kolač s ovim ukusnim preljevom, a možete ga servirati uz tučeno slatko vrhnje i svježe voće!