Pećnicu ugrijte na 190°C i premažite s uljem kalup za krafne.
Jaje i šećer dobro izradite mikserom te dobivenoj smjesi dodajte otopljeni maslac, jogurt, mlijeko, vaniliju i sol.
Sve suhe sastojke pomiješajte u drugoj zdjeli i na kraju pomiješajte s mokrim sastojcima.
Dobivena smjesa je gusta i glatka, napunite kalupe tako da je stavite u dresir vrećicu i pomoću nje istiskujete smjesu u kalup.
Krafne pecite 10 minuta i ostavite ih da se malo prohlade u kalupu te ih izvadite na rešetku da se hlade dok vi pripremite glazuru.
Glazura
Otopite maslac i čokoladu te dobivenoj smjesi na kraju ulijte mlijeko i miješajte dok ne dobijete svilenu glatku čokoladnu glazuru u koju možete umočiti krafne.
Glazura je stvarno fantastična i lagano se reže tako da je idealna i za ukrašavanje nekih drugih slastica poput kuglofa, torti, raznih biskvita...