Sve sastojke pomiješajte i zamijesite te ostavite pola sata da se malo stisne u hladnjaku.
Tanko ga razvaljajte i obložite s njim kalup za tart.
Prekrijte ga papirom za pečenje na kojeg istresite suhi grah i pecite koru "na slijepo" oko 20 minuta na 180°C.
Čokoladna krema
Otopite na laganoj vatri maslac i čokoladu te ostavite da se malo ohladi.
Posebno mikserom izradite jaja, šećer i sol.
Dobivenoj smjesi umiješajte otopljenu čokoladu i maslac te kakao pa tekuće slatko vrhnje.
Nadjev izlijte na prhko tijesto te pecite na 160°C oko 40 minuta.
Preljev od višanja
Višnje procijedite, a tekućinu koje mora biti 350 ml stavite kuhati na vatru. Od ove količine odvojite dio u kojeg umutite gustin i zakuhajte u ostatak tekućine kada provri.
Kada se smjesa stisnula umiješajte joj višnje i ostavite da se ohladi.
Slatko vrhnje izradite mikserom u šlag i premažite preko ohlađenog čokoladnog nadjeva.
Na šlag žlicom prelijte preljev od višanja i ukrasite vašu pitu čokoladom.